Строителството на бул. Левски“ във Варна започва до дни, предаде

...
Строителството на бул. Левски“ във Варна започва до дни, предаде
Коментари Харесай

Строителството на бул. Левски“ започва до дни

Строителството на бул. " Левски “ във Варна стартира до дни, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Вече има издадени разрешителни за градеж за първите два сектора от построяването на новото трасе. Това заяви през днешния ден зам-кмета на Варна Христо Иванов.

Първият сектор е от ул. " Подвис “ до ул. " Зюмбюл “, където следва да стартират истински строителни действия. Вторият сектор, за който също има издадено позволение за градеж не на територията на " Максуда “, където сега се разчиства от отпадъци дерето.

" Очакваме тези дни да стартират строителните работи с изработката на подземните връзки, които са нужни да бъдат реконструирани по трасето на булеварда. Проекта се преработва по отношение на настъпилите промени. Той е предаден през 2009 година, а оттогава има влезнал в действие нов Общ организационен проект. Има изменени правила за структурите. Поетапно ще се предават от страна на проектантите обособените сектори, заэкоито ще издаваме позволение за градеж ", сподели Иванов.

На идващия стадий ще стартира построяването на мостовите структури по бул. " Владислав " и бул. " Цар Освободител “, където няма отчужителни процесури. 

В момента приключват оценките на засегнатите парцели и те ще бъдат връчени на техните притежатели, с цел да се завършват процедурите по отчуждаването на парцелите и да се даде ход на работата по трасето. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР