Строителството на автомагистрала Хемус продължава чрез отречените от новите управляващи

...
Строителството на автомагистрала Хемус продължава чрез отречените от новите управляващи
Коментари Харесай

Александър Иванов, ГЕРБ-СДС: Виолета Комитова и Гроздан Караджов съучастници ли са в престъплението на века Хемус

Строителството на автомагистрала " Хемус " продължава посредством отречените от новите ръководещи " инхаус процедури ". Това споделиха на брифинг в коридорите на Народното събрание от ГЕРБ.

„ Няколко месеца, по време на предизборната акция, а и по-късно, ни бяха проглушени ушите, по отношение на инхаус процедурите. Бяха поставени какви ли не прилагателни! Бяха „ порочни “, бяха „ незаконни “, „ грабежи “, „ противозаконни “ и така нататък Радваме се, че няколко месеца по-късно от актуалното ръководство осъзнаха, че това е единственият метод, единственият верен метод да бъде приключена автомагистралата в най-кратки периоди “, сподели Младен Шишков.

Александър Иванов попита Бойко Рашков дали Виолета Комитова и Гроздан Караджов са съучастници в " закононарушението на века " Хемус ": „ Въпросът, на който настояваме да отговори, е той какво счита във връзка с това, че и госпожа Комитова като длъжностен министър на районното развиване е плащала по тези контракти. Също по този начин и актуалният министър господин Караджов заплаща по тези инхаус контракти. Те съучастници ли са в закононарушение на века. Те съучастници или в такова закононарушение на века, което е съзрял господин Бойко Рашков. И тук е другият, разумният въпрос - дали няма към този момент да си признае, че няма нищо гнило в строителството на Автомагистрала " Хемус " и той само е взел участие с тези си изказвания, като избирателен пропагандатор по време на три предизборни акции, целящ само уронване на престижа на Политическа партия – ГЕРБ.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/1011189822799713
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР