Строителният предприемач Велико Желев се разследва за принуда над свой

...
Строителният предприемач Велико Желев се разследва за принуда над свой
Коментари Харесай

Прокуратурата: Бизнесменът Велико Желев е разследван за принуда на служител

Строителният бизнесмен Велико Желев се проверява за насила над собствен чиновник, заяви заместител – районният прокурор на София Борислав Георгиев. Той посочи, че по случая се издирват  още двама души.

Георгиев изрично отхвърли следствието да има връзка с инспекциите на Министерство на вътрешните работи за нередности при строителството и ремонта на автомагистрали и сектори от републиканската пътна мрежа.

Делото е за насила с нанасяне на лека телесна щета на чиновник на Желев. Самият Желев е арестуван за 24 часа, а останалите двама,  съпричастни към случая,  се търсят, изясни прокурор Борислав  Георгиев.

" Пострадалото лице е разпитвано неведнъж. Принудата, упражнена против потърпевшия, е във връзка имуществено предписание, вдишване на финансови отговорности. Става въпрос за дружествени връзки в границите на сдружението. Това е бил някогашен негов чиновник. Разследването е, че е бил заставен да подпише документи, които са с погрешно наличие. "

След разбор на събраните доказателства ще стане ясно ще има ли обвинени по случая, сподели още заместител –районният прокурор на София Борислав Георгиев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР