Строителният предприемач Динко Динев отмени сватбата на втория си син

...
Строителният предприемач Динко Динев отмени сватбата на втория си син
Коментари Харесай

Динко Динев отмени сватбата на синa си с Ася от „София ден и нощ”

Строителният бизнесмен Динко Динев анулира сватбата на втория си наследник Георги, която трябваше да стои през август в Свети Влас, научи HotArena.

До последно наследникът му й неговата избраница - актрисата и модел Калина Шопова, която стана известна на феновете с ролята си на Ася от сериала „ София денонощно “ се  колебаеха дали да се венчаят след месец или да отсрочат тържеството. След наредбата на здравния министър, че не е желателно да събират повече от 30 души на женитба поради ковид, взели решение да отсрочат празненството, защото били разпратили предложения до над 200 души. Всички те получили предизвестие, че сватбата се отсрочва за неопределен срок. Освен това бащата на младоженеца Динко Динев и петата му жена Даниела дадоха позитивен резултат за Ковид-19 при започване на юли.

Очакваше се сватбата на  Калина и Георги да се трансформира в събитието на годината. Тя трябваше да се състои в един от заведенията за хранене на яхтеното пристанище на Диневи, а на нея да пеят нашия непознати звезди.Младоженците желаят да дойдат с яхта и да се венчаят в марината, а  булката да свети в скъпа дизайнерска рокля. Калина Шопова издаде пред „ Галерия “ дни преди да отсрочат сватбата, че са подготвили доста изненади за гостите, само че не желае да ги издава, с цел да ги сюрпризира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР