Строителният бранш не е в колапс. Очевидно някои фирми са

...
Строителният бранш не е в колапс. Очевидно някои фирми са
Коментари Харесай

МРРБ: Строителният бранш не е в колапс, очевидно някои фирми са се чувствали сигурни при друг министър

Строителният отрасъл не е в колапс. Очевидно някои компании са се чувствали сигурни при различен министър, а не при новия. Това оповестиха от пресслужбата на Министерството на районното развиване и благоустройството по отношение на --> в България.

По-рано през днешния ден те обявиха, че откогато арх. Виолета Комитова е поела поста, обстановката в сектора се е влошила.

" Всички отраслови ведомства на Министерство на регионалното развитие работят, само че в случай че някои чиновници в тях са спрели работата си, следва да си подадат молбата за овакантяване.

Строително-монтажните работи се актуват постоянно. Наследените от предходното ръководство отговорности на стойност 600 млн. лева по отношение на републиканската пътна инфраструктура към този момент са обезпечени със съдействието на служебния министър на финансите. Същите ще бъдат разплатени на всички правилни компании, откакто Министерство на регионалното развитие извърши инспекция на място за количеството и качеството на осъществената работа.

Към днешна дата министър Комитова не е серпантина нито един градеж и нито един план по стратегии ", допълват от Министерство на регионалното развитие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР