Строителният бос Бранимир Насри е собственикът на яхтата на созополското

...
Строителният бос Бранимир Насри е собственикът на яхтата на созополското
Коментари Харесай

Мъжът на украинката, която падна от яхтата на бизнесмен и се удави в Созопол, шокиран! Казала му, че отива на работа

Строителният необут Бранимир Насри е притежателят на яхтата на созополското пристанище, на която по време на пиянско празненство се удави украинката Оленка .

Трагедията се разиграла нощес, до момента в който Бранко се забавлявал на яхтата " Вълк единак “ с още няколко дами.

Бранимир е притежател на строителна компания, която е построила някои от най-красивите здания в София. Често, под напрежение от работа, обаче търсил успокоение край брега на морето. По непотвърдена информация, бизнесмът се срещнал с Оленка в Инстаграм, след няколко дни другарство, я поканил на яхтата му в Созопол.

Както стана ясно, партито е почнало стремително с няколко напитки. Докато Бранимир, за който не е ясно дали е фамилен, се забавлявал с другите украинки в каютата, Оленка излязла на открито на въздух, само че залитнала и паднала от палубата.

Тя, наподобява, не е можела да плува и бързо се удавила, а приятелките й са почнали да я търсят след 20-30 минутки и ужасени открили, че тялото плува към яхтата. Оленка била по нищожно облекло. Според свидетелски показания, тя е изпила най-малко бутилка бяло вино. Оленка е със статут на непрекъснато пребиваваща у нас.

След като служителите на реда съобщили на брачна половинка й – също украински жител, проверяващите открили, че тя го е излъгала, че отива на работа, а в действителност се озовала на яхтата на столичния необут. Мъжът на Оленка останал шокиран от вестта. Той не можел да си изясни какво пави обичаната му с непознат мъж на яхта. Бил безусловно унищожен и единственото, което изискал от служителите на реда, е да вземе фамилните бижута на стойност хиляди левове от тялото на брачната половинка си, твърди " Флагман ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР