Строителните фирми във Варна да използват водни разпръсквачки против запрашаване.

...
Строителните фирми във Варна да използват водни разпръсквачки против запрашаване.
Коментари Харесай

Предложение: Строителните фирми задължително да ползват оръдие за водна мъгла при запрашаване

Строителните компании във Варна да употребяват водни разпръсквачки срещу запрашаване. Това обвързване да бъде регламентирано с допълнение към общинската Наредба за ръководство на отпадъците, оферират общинските съветници от коалиция „ Алтернативата на жителите “.

Системи за разпространяване на водна мъгла срещу запрашаване вид оръдие за водна мъгла на работната площадка да са наложителни при осъществяване на действия, съпеоводени с генериране на прахово замърсяване при случаи, когато в радиус от 50 метра от източника на прахуляк има жилищни, административни или различен тип обитаеми здания, което би довело до риск за здревето на популацията. Предложението си съветниците обносновават със серията цивилен сигнали и недоволства за прекалено запрашаване в града, разследване от строително-монтажни действия и транспртиране на строителни отппадъци.

От„ Алтернативата на жителите “ акцентират, че по този начин ще се понижи запрашаването в града, а с това и понижаване на риска от здравословни проблеми за жителите. Ще се усъвършенства чистотата на градските условия и ще се понижат разноските за разчистване наоколо до строителните обекти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР