Строителни предприемачи бяха разпитани в Специализирания съд по делото срещу

...
Строителни предприемачи бяха разпитани в Специализирания съд по делото срещу
Коментари Харесай

Свидетели: Иванчева е принуждавала строителни предприемачи към дарения

Строителни бизнесмени бяха разпитани в Специализирания съд по делото против Десислава Иванчева. Отстраненият кмет на регион „ Младост” е с обвиняване за рушвет в изключително огромни размери.

Свидетели описаха, че са били принудени да построяват детски и спортни площадки в региона, с цел да нямат проблеми със строителството на постройките им и че персонално Иванчева ги карала да вършат дарения на общината, с цел да придвижи спрените им преписки.

Адвокатите обясниха, че по-големите дарения отивали в столична огромна община, а сред кмета и бизнесмените нямало изнудване, а единствено сделки.

„ Това не е условие на някаква персонална полза. Това е условие за децата на „ Младост”, за младите майки и младите хора”, съобщи пред bTV юристът на отстранения кмет Димитър Марковски.

„ Вие по какъв начин мислите – непринудено ли се прави ограда на спортна площадка, при условия, че това не ми е работа? Принуден съм бил. И всеки в „ Младост” е бил заставен да построи нещо”, разяснява от своя страна вложителят Бойко Дерменджиев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР