Строителни бригади разфасоват от няколко дни култовия плажен бар Какао

...
Строителни бригади разфасоват от няколко дни култовия плажен бар Какао
Коментари Харесай

Една легенда си отиде: Сринаха Какао бийч в Слънчев бряг

Строителни бригади разфасоват от няколко дни паметния плажен бар Какао бийч в Слънчев бряг. От първокласното заведение е останало единствено металното скеле, само че съгласно служащите до края на месеца то също ще бъде демонтирано, съобщи telegraph.bg.

На парче

"Не знаем дали Какао бийч ще продължи да съществува или не. Нас ни наемат "на парче " и ни споделят ден за ден какво да вършим. Никой не ни дава пояснение какви са му проектите ", разясниха строителните служащи. Дейностите по демонтажа на паметния бар не останаха незабелязани и в обществените мрежи плъзнаха клюки, че емблематичният Какао бийч, трансформирал се в запазена марка за Южния плаж, към този момент е история. Към момента няма публична информация какво и за какво се случва, само че съгласно мълвата мястото на хитовия плажен бар ще заеме изтънчен ресторант. Част от масите ще бъдат ситуирани на пясъка под чадъри и туристите ще могат да похапват, до момента в който събират загар на плажа. Очаква се новото заведение да отвори порти при започване на туристическия сезон в първите дни на месец юни.

Шум

Какао бийч отвори порти през лятото на 2003 година и още първият сезон се трансформира в сензация. Заведението наложи нов жанр в сектора и изненадваше гостите с разнообразни забавни събития. Освен с именитите диджей празненства, клубът се прочу и с незабравимите първоюлски купони. Хиляди туристи се събираха всяко лято на брега, с цел да посрещнат първото юлско слънце. Безгрижните и славни времена за Cacao Beach свършиха през 2017 година, когато клубът попадна в полезрението на тогавашния вицепремиер Валери Симеонов и под ударите на нововъведените акции "шум ". Политикът персонално обикаляше нощните заведения по плажа и спираше музиката. Няколко пъти Какао бийч наложително затваряше порти. През последните две години клиентите понижиха поради последствията от коронавирус рецесията. Всички тези проблеми и стагнацията в бранша евентуално са довели до решението заведението да спре да съществува, разясняват осведомени.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР