Строителна дървесина в размер на 68 плътни куб. м и

...
Строителна дървесина в размер на 68 плътни куб. м и
Коментари Харесай

Над 80 кубика незаконна дървесина са иззели горските служители в Софийско

Строителна дървесина в размер на 68 плътни куб. м и 8 пространствени куб. м дърва за огрев са конфискувани в неделя от чиновници на Регионална дирекция по горите - София, оповестиха от Изпълнителна организация по горите.

Дървесината, която е била немаркирана и непридружена с транспортни билети
, е открита от проверяващите на място за претоварване в землището на с. Врачеш, общ. Ботевград. Съставен е констативен протокол, като работата по изясняване случая продължава.



В землището на с. Душанци, общ. Пирдоп, са тествани група ловци . Оказва се, че ловците имат издадено позволение за колективен лов на дива свиня, само че за регион друг от мястото, на което са се намирали. В непосредственост до тях, чиновниците от РДГ - София са разкрили убита сърна. По случая е известено РУ-Пирдоп.

През миналата седмица чиновниците на Регионална дирекция по горите - София са направили над 640 инспекции. За открити нарушавания по Закона за горите горските инспектори са съставили осем акта, задържали са над 80 куб. м дървесина , две моторни транспортни средства и бензиномоторен трион.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР