Строители на джамия в германския град Швелм откриха свинска глава

...
Строители на джамия в германския град Швелм откриха свинска глава
Коментари Харесай

Свинска глава оскверни строеж на джамия в Германия

Строители на джамия в немския град Швелм откриха свинска глава на мястото на градежа, оповестява Анадолската организация, представена от БГНЕС.
Работниците се свързали с градската администрация, която предала казуса на локалната полиция.
Администрацията осъди „ офанзивата против мюсюлманите “, като акцентира, че джамията ще обогати град Швелм. Като съобщи, че работят взаимно с локалните управляващи, администрацията акцентира, че действието е опасност и провокация, ориентирана против мюсюлманите.
Местните управляващи, съседи и мюсюлмани, живеещи в града, бяха натъжени от случая в джамията, чието създаване се управлява от турско-ислямския Съюз по религиозни въпроси.
Полицията стартира следствие на случая.
Използването на прасета при набези, ориентирани против мюсюлмани или ислямски региони, е много постоянно срещано, защото от мюсюлманите свинете се преглеждат като нечисти и развъждането и консумирането на месото им е „ харам “ или неразрешено.
Джамии в Германия, където антимюсюлманските настроения против притока на мюсюлмански бежанци нарстват, от време на време са обект на офанзиви, вариращи от коктейли Молотов до свински глави. Германската полиция е подложена на критика за това, че не е идентифицирала обвинените, виновни за атентатите. Преди към седмица в Дортмунд неизвестни нападатели хвърлиха бутилки със запалителна примес по една от джамиите в града. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР