Строител, който се присъедини към списъка на богатите на The

...
Строител, който се присъедини към списъка на богатите на The
Коментари Харесай

„88-ият най-богат милиардер в Обединеното кралство“ твърди, че е банкрутирал от прочутия наркокартел

Строител, който се причисли към листата на богатите на The Times предходната година, още веднъж е банкрутирал – споделя той от проведена незаконна мрежа с връзки с прочут наркокартел.

Боб Бул живееше елит с персонално положение от £1,9 милиарда и - като 88-ият най-богат човек в Обединеното кралство - той се причисли към листата на богатите напролет. Той е направил своето благосъстояние посредством компания, профилирана в строителството на бунгала, и това е разрешило на 46-годишния мъж да купи сбирка от суперавтомобили, в това число пет Rollers, три Lamborghini и Ferrari, разрастващо 211 благи в час.

Но те бяха върнати във притежание и той и брачната половинка му Сара трябваше да разгласят къщата си покрай Саутхемптън, Хемпшир, за продажба. Боб беше фалирал в края на предходната година - за повторно в живота си - и в този случай за колосалните £725 милиона, по-късно, което съгласно Боб е акция на ненавист от наркокартела Кинахан, световна проведена незаконна група, учредена през Ирландия....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР