Строги мерки за сигурност ще предприемат домакините от Виктория (Пилзен)

...
Строги мерки за сигурност ще предприемат домакините от Виктория (Пилзен)
Коментари Харесай

Перфектни условия на Досан Арена за първата битка на ЦСКА с Виктория

Строги ограничения за сигурност ще подхващат домакините от Виктория (Пилзен) за днешната среща с ЦСКА. Билетите за дуела са поименни и феновете на стадиона, ще се позволяват единствено след прецизна инспекция на документ за идентичност.

Напомня се, че все още УЕФА не позволява гостуващи почитатели на мачовете от клубните шампионати, позволявайки на домакините да употребяват за свои потребности пет процентния потенциал на стадиона, полагащ се по разпоредба за гостуващата агитка. Днес на трибуните ще могат да участват най-много 7000 души, като се чака да се запълни на 100 % пределно допустимия потенциал.

Стадион "Досан Арена " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 20:00 часа дуела от плейофа за влизане в групите на шампионата Лига на конференциите сред Виктория (Пилзен) и ЦСКА. Делегатът на срещата - Михал Листкиевич от Полша, инспектира за последно оборудването и разгласи това на виртуалната техническа конференция преди значимия конфликт. Стадионът бе приспособен по отношение на всички условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи в изискванията на пандемията от ковид.

ЦСКА ще играе в напълно черен състезателен екип, а футболистите на Виктория ще бъдат в титулярната си синьо-червена екипировка. Вратарят на българския отбор ще бъде със ярко зелено облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Португалия - Бруно Лопес (главен), Луис Анре Ферейра (първи асистент), Руй Мигел Мартинс (втори асистент), Хуго Фелипе Ферейра (четвърти), а Хайм Яков от Израел ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ, написаха от клуба от "Българска войска ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР