Строгата секс господарка Санди Стар работи в индустрията за възрастни

...
Строгата секс господарка Санди Стар работи в индустрията за възрастни
Коментари Харесай

Строга секс господарка разкри как работи с мъжете

Строгата секс стопанка Санди Стар работи в промишлеността за възрастни повече от две години, където играе ролята на „ Милф “ за своите клиенти.

46-годишната дама се занимава в активността си и с мъже, които са на половината на нейната възраст, като се отдава на техните мечти пред уеб камерата.
 Строга секс стопанка разкри по какъв начин работи с мъжете

Доминаторката също по този начин неотдавна е разказала по какъв начин работи със своите клиенти. Тя е разкрила какъв брой пикантни могат да бъдат желанията на клиентите и какви молби тя получава всекидневно, осведоми Daily Star, представен от БЛИЦ.

Санди Стар има обрисувани граници на протичащото се, които са ясни за клиентите ѝ, когато е в сесии лице в лице. Секс господарката споделя: „ Аз давам командите и това, което споделям или повелявам, би трябвало да се извършва.

" Аз беседвам с клиентите преди да дойдат или когато дойдат, с цел да изясним границите на техните стремежи ".

Тя прибавя: „ По този метод човек може да е сигурен, че няма да пляска, наказа или удари някой, който не обича болката! "

„ Работейки с човек, би трябвало да се дефинират границите, а това, което се прави, би трябвало да се практикува безвредно и дейно!

" Смятам, че култът с изхождането е много непоносим, макар че разбирам, че те желаят да бъдат унижавани. "

Господарката Санди споделя, че клиентите би трябвало да бъдат учтиви и да се придържат към нейните правила при започване на сеанса.

Но макар че публиката ѝ е много млада, тя упорства, че в никакъв случай не би излизала с никой от " робите " си.

Тя продължава: „ Въпреки че офертите са примамливи и по-младите момчета могат да бъдат доста занимателни, аз диря нещо по-съществено. Прекарах доста години, преди да бъда в секс промишлеността, пробвайки разнообразни добре познати приложения за срещи. "

Господарката Санди също споделя своите препоръки за дамите, които се борят да намерят сътрудник.

Тя изяснява: „ Разговорът е кадърен да засилва всички мъже - само че в случай че не знаете по какъв начин да го извършите или изглеждате незрели, това може да откаже човек.

„ Елегантност и убеденост, мъжете обичат дамите да бъдат дами! Повечето мъже ще се оженят или ще излизат с жена, която не е вулгарна, груба, прекомерно шумна или " лека " във външния си тип. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР