Строежите на 100 от плажната ивица се забраняват. Това обяви

...
Строежите на 100 от плажната ивица се забраняват. Това обяви
Коментари Харесай

Властта: Забраняват се строежите на 100 метра от плажната ивица

Строежите на 100 от плажната линия се не разрешават. Това разгласи на брифинг ръководителят на Комисията по околна среда и водите в Народното събрание Ивелина Василева.
"Започваме незабавни съвещания с Европейска комисия за измененията в Закона за биологичното многообразие, ще го приемем, в случай че подхожда на европейското законодателство. Ние имаме волята и предпочитание да създадем тази смяна “, увери тя. Василева посочи, че това й е предоставено от премиера Бойко Борисов.
Василева още веднъж даде да се разбере, че ГЕРБ няма да поддържа предлагането на водача на НФСБ Валери Симеонов за Закона за биологичното многообразие, а точно - концепцията му за смяна на обсега на мрежата „ Натура 2000 “.
"Нашите съвещания ще имат формата на предварителна процедура на координиране на текстовете на законопроекта по отношение на условията на европейското законодателство. С това желаеме да подсигуряваме пред цялото общество, че ще бъдат подкрепени и признати текстове единствено и само, в случай че те в цялост подхождат на условията на европейското законодателство ", акцентира още Ивелина Василева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР