Стрийминговата платформа HBO Max планира да произведе анимационен сериал, базиран

...
Стрийминговата платформа HBO Max планира да произведе анимационен сериал, базиран
Коментари Харесай

Може да има анимация Игра на тронове

Стрийминговата платформа HBO Max възнамерява да създаде анимационен сериал, основан на телевизионния сериал " Игра на тронове ", оповестява списание The Hollywood Reporter, съобщи БГНЕС.
Според наличната информация, новият план, плануван като разширение на вселената " Игра на тронове ", е в ранните стадии на развиване. Изданието отбелязва, че договарянията със сценаристите към този момент са почнали.
 „ Игра на тронове “ донесъл на Джейсън Момоа задължения и апетит „ Игра на тронове “ донесъл на Джейсън Момоа задължения и апетит
Джейсън Момоа показа, че не е могъл да си откри работа след появяването му в „ Игра на тронове “. Това разобличаване направи артист...
Списанието споделя, че досега не са подписани съглашения и вероятността анимационният сериал да не бъде основан остава. Представители на платформата отхвърлиха да разясняват изказването.
Премиерата на " Игра на тронове " се състоя на 17 април, 2011 година. Тази кино сага е един от най-скъпите планове в историята на американската телевизия. Според известия в медиите, осмият и финален сезон коства на американската телевизионна компания HBO над 90 млн. $. Както открива списание Variety, през 2017 година петима реализатори на най-важните функции - Питър Динклидж (Тирион Ланистър), Николай Костер-Валдау (Джайм Ланистър), Лина Хийли (Церсей Ланистър), Емилия Кларк (Денерис Таргариен) и Кит Харингтън (Джон Сноу), са получили по 500 хиляди $ за всеки епизод.
Поредицата, известна в доста страни, е получила редица влиятелни награди, в това число десетки награди Еми.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР