Стрийминг услугата Spotify е започнала да премахва епизоди от подкаста

...
Стрийминг услугата Spotify е започнала да премахва епизоди от подкаста
Коментари Харесай

Spotify премахва над 100 епизода на Джо Роугън

Стрийминг услугата Spotify е почнала да отстранява епизоди от подкаста на Джо Роугън в петък и досега 113 от тях към този момент не се оферират от услугата, заяви Gizmodo.

Мнозинството от тях обаче не са свързани с проблема за Коронавирус дезинформация в шоуто на американския коментатор, което е най-слушаното от този вид в света. Именно изявление с доктор Робърт Малоун, един от разработчиците на иРНК технологиите, чиито позиции са отхвърлени от цялата научна общественост, подпали острата реакция против подкаста и платформата.

Малоун разгласи, че носенето на маски е всеобща неуравновесеност, което докара до това двама реализатори да отдръпват песните си от платформата. И огромна група от учени да напише протестно писмо.

Spotify в началото отбрани Роугън, като съобщи, че този и другите епизоди дават отговор на условията на платформата. Компанията разкри тези условия, които досега не бяха обществени. Това удари съществено акциите на компанията.

Самият Роугън се извини за проблемите, които е основал на платформата, купила правата за извънредно лъчение на подкаста му за 100 000 млн. $. И призна, че ще се стреми да е по-балансиран, само че не отстъпи от тезата си, че е обикновено да кани хора със противоречиви позиции.

Той очевидно е и наясно с изтриването на епизодите - тъй като през днешния ден се извини за " доста нелепости от остарели епизоди на подкаста, които ми се желае да не бях казвал или да бях споделил по друг метод ". Роугън признава и че е употребявал расистки изрази, въпреки да акцентира, че не е расист.

" Когато си в обстановка, в която би трябвало да кажеш " не съм расист " - значи си се прекарал ", изяснява коментаторът и комедиант.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР