Стрийминг платформата Netflix обяви, че е решила да прекрати работата

...
Стрийминг платформата Netflix обяви, че е решила да прекрати работата
Коментари Харесай

Netflix се отказа от сериала на Меган Маркъл

Стрийминг платформата " Netflix " разгласи, че е решила да приключи работата по плана за анимационна поредност на Меган Маркъл, брачната половинка на английския принц Хари, заяви Българска телеграфна агенция.

Решението е взето, откакто е било прегледано препоръчаното наличие на сериала с работно заглавие " Пърл ".

Отпадането на няколко плана, в това число и този на Маркъл, е част от стратегически решения, свързани с произвеждане на анимационни сериали, се споделя в изказване на " Netflix ", без да се дават повече детайлности.

Компанията " Арчиуел продъкшънс ", учредена от английския принц Хари и брачната половинка му Меган, разгласи предходната година, че ще бъде изпълнителен продуцент на " Пърл ". Сериалът трябваше да споделя за приключенията на 12-годишно момиче с името Пърл, въодушевено от образеца на авторитетни дами от историята.

От " Арчиуел продъкшънс " към този момент не са коментирали решението на Netflix.

Стрийминг платформата също по този начин ще прекрати още две детски анимационни поредици - " Dino Daycare " и " Boons and Curses ".

Решението за преустановяване на предаванията е взето, откакто Netflix регистрира загуба на 200 хиляди клиента през първото тримесечие на годината. Компанията изостава доста от прогнозата си за привличане на нови 2,5 милиона фенове.

От стрийминг платформата оповестиха, че ще продължат работата по другите си взаимни планове с " Арчиуел продъкшънс ", в това число по оповестения документален филм " Сърцето на Инвиктус ", отдаден на провежданите в Хага игри за ветерани от войните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР