Стрийминг платформата DAZN е на път да сключи историческа сделка

...
Стрийминг платформата DAZN е на път да сключи историческа сделка
Коментари Харесай

DAZN предложи $100 млн. на Уайлдър за два мача с Джошуа

Стрийминг платформата DAZN е на път да подписа историческа договорка в професионалния бокс. Компанията, който се развива със стремително движение, предложи $100 милиона на Дионтей Уайлдър. Споразумението планува излъчването на три мача, два от които против огромния противник на американеца в тежка категория - Антъни Джошуа.
 Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри не дефинираха победител в ЛА
Уайлдър, който държи международната купа на WBC, към този момент е провел среща с представители на DAZN и обмисля офертата. Нейната разбивка включва 20 милиона $ за конфликт с Доминик Бризийл и по 40 милиона $ за всеки от дуелите с Джошуа. Самият Антъни също е пред контракт с DAZN.

Досегашните договаряния сред щабовете на двамата първенци непроменяемо удряха на камък. Вместо това Уайлдър се изправи против Тайсън Фюри в Лос Анджелис през декември. След това Фюри подписа с ESPN за 80 милиона $ и плануваният реванш пропадна.
 Джошуа: Ще се удрям с Уайлдър през декември
Евентуален двубой Уайлдър - Джошуа може да се чака най-рано през есента. Антъни, който държи поясите на WBO, IBF и WBA, излиза против Джарел Милър на 1 юни в Ню Йорк.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР