Стрийминг гигантът Netflix обяви, че ще инвестира 2,5 млрд. долара

...
Стрийминг гигантът Netflix обяви, че ще инвестира 2,5 млрд. долара
Коментари Харесай

Още корейско кино: Netflix ще инвестира 2,5 млрд. долара за нови филми и сериали от Южна Корея

Стрийминг колосът Netflix разгласи, че ще влага 2,5 милиарда $ във филмопроизводство от Южна Корея през идващите четири години, с цел да продуцира повече сериали, филми и реалити излъчвания от страната.

Плановете бяха оповестени в понеделник след среща сред южнокорейския президент Юн Сук Юл и съизпълнителния шеф на компанията Тед Сарандос във Вашингтон. Юн сега е на държавно посещаване в Съединени американски щати и в сряда ще се срещне с американския си сътрудник Джо Байдън.

Инвестицията на Netflix е двойно по-голяма от всички други суми, които колосът е влагал в бързоразвиващия се пазар на Южна Корея от 2016 година насам. През 2021 година управлението на компанията съобщи, че възнамерява да влага към 500 млн. $ в корейско наличие, в допълнение към към този момент изхарчените 700 млн. $ от 2016 година насам.

Новината демонстрира по какъв начин стрийминг услугата става все по-силно насочена към корейско наличие, което се гледа въодушевено от почитатели по целия свят.

Netflix има незабравим триумф с продукциите от Южна Корея, като в каталога си има шлагери като и " All of Us Are Dead ".

`Снимка
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР