Striking Distance публикуваха така дълго чаканата The Callisto Protocol и

...
Striking Distance публикуваха така дълго чаканата The Callisto Protocol и
Коментари Харесай

Въпреки добрия прием от критиката, PC геймърите вече мразят The Callisto Protocol

Striking Distance разгласиха по този начин дълго чаканата The Callisto Protocol и положителните ревюта от медиите не закъсняха. Така, както не закъсняха и гневните реакции от страна на геймъри. Причината за това обаче не е обвързвано с историята, геймплей механиките или хорър прекарването, а с извънредно неприятната оптимизация на PC версията на играта. И от отзивите за нея в Steam може да забележим точно това. Геймъри рапортуват за фрапантно и редовно неприятно показване на системи с разнообразни конфигурации, спад в фрагментите от 100 на 20 или непрекъснато осъществяване в рамките на 30-40 fps дори с RTX 4090, за което предават GamePressure.

По-рано тази седмица Striking Distance систематичните условия за играта, представяйки ни какво е нужно, в случай че желаете да играете The Callisto Protocol на повишени настройки, само че както се оказва, това може да не е допустимо, а проблемите не са един и два, като в Интернет се разисква интензивно каква може да е повода за това.

В и други форми един от първите набедени за това неприятно показване е Denuvo. Антипиратският програмен продукт има дълга история на това, че натоварва системата и е отговорен за по-лошото показване на доста игри. Така да вземем за пример още веднъж в Reddit участник в полемиката във връзка с The Callisto Protocol показва, че пиратска игра без Denuvo и нейно автентично копие с включен антипиратския програмен продукт се показват напълно друго.

Някои пък са разкрили, че изключването на технологията за трасиране на лъчите значително усъвършенства обстановката. За други, проблем се явява това, че играта все още не поддържа DLSS технологията на Nvidia, което усъвършенства доста представянето на RTX карти. Изключването на motion blur също носи позитиви без да се нарушава прекарването, считат някои.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР