Strike, водеща компания в областта на плащанията с Биткойн, разширява

...
Strike, водеща компания в областта на плащанията с Биткойн, разширява
Коментари Харесай

Биткойн пионерът Strike се мести в Ел Салвадор – ето защо

Strike, водеща компания в региона на заплащанията с Биткойн, уголемява доста активността си и ще реалокира седалището си в Ел Салвадор, където Биткойн е публично приет за законно платежно средство.

Решението за този стратегически ход произтича от комбинацията от възходящ регулаторен напън и неналичието на регулаторна изясненост в Съединени американски щати.

С амбициозна визия, Strike има намерение да разшири услугите си до 65 международни пазара, като цели да се възползва от голяма евентуална потребителска база от почти 3 милиарда души.

Джак Малърс, основният изпълнителен шеф на компанията, акцентира на комфортния за потребителя темперамент на приложението Strike, позиционирайки го като безапелационна опция на комплицирания пейзаж на крипто тържищата и голямото многообразие от цифрови монети, по време на конференцията “ “, извършена в Маями

Една от основните технологии, употребявани от приложението Strike, е Lightning мрежата на Биткойн , която разрешава по-бързи и по-рентабилни транзакции. Като употребява това решение за мащабиране от втори пласт, Strike покачва цялостната успеваемост и досегаемост на своята платежна платформа.

Джак Мълърс уточни продължаващия спор сред Coinbase и Гари Генслер, което демонстрира изменящия се пейзаж, в който се ориентират крипто фирмите.

Разширяването и преместването на Strike значат одобряване на метода на компанията, ориентиран към Биткойн, изключително в миг, когато Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища е засилила контрола си върху крипто фирмите.

Позиционирайки се в Ел Салвадор, Strike има за цел да се възползва от удобната регулаторна среда и да насърчи стратегическите партньорства за основаване на фиатни входове и изходи допълнително страни. Компанията също по този начин възнамерява да пусне дебитна карта, с цел да усъвършенства в допълнение финансовите си услуги.

Преместването на компанията се вписва в по-широката наклонност крипто фирмите да търсят по-благоприятни юрисдикции отвън Съединени американски щати.

Strike се причислява към редиците на други известни играчи в промишлеността, като Coinbase, Gemini, Galaxy Digital и Ripple, които са преместили или обмислят да реалокират интервенциите си отчасти или напълно отвън Америка.

Тъй като отливът на крипто компании от Съединени американски щати продължава, а регулаторната неустановеност играе забележителна роля, решението на Strike да разшири активността си в международен мащаб и да откри централата си в Салвадор ги нарежда стратегически за предстоящ напредък и триумф.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР