Стрещяващи кадри показват момента, в който човек с нож с

...
Стрещяващи кадри показват момента, в който човек с нож с
Коментари Харесай

Смразяващ момент мъж с нож с качулка минава покрай училището в Бирмингам, докато размахва огромно острие

Стрещяващи фрагменти демонстрират момента, в който човек с нож с качулка безочливо минава по улицата с голямо острие покрай главно учебно заведение.

Мъжът беше видян от преминаващ водач в Хандсуърт, Бирмингам. стискайки злокобно изглеждащия нож тази седмица. Докато минавал около учебно заведение, пасажерът в колата извикал: „ Лошо дребосъче, прибери ножа. Ой, глупако “.

Невъзмутеният човек не съумява да отговори на виковете и втори клип демонстрира по какъв начин той продължава да се разхожда по улицата, към момента носейки оръжието. По-късно мъж беше задържан по съмнение за владеене на нож и закани за ликвидиране.

Кадрите бяха избрани като „ ужасяващи “, откакто бяха получени от блога Birmz Is Grime и качени в обществените медии, където бяха гледани хиляди пъти. Един уеб консуматор разяснява: „ Това е толкоз безочливо, защото той знае, че няма уместно наказване. “ Друг добави: „ Уау WTF “, до момента в който трети сподели: „ Трябваше незабавно да се обадя на 999 “. Един човек сподели: „ Сякаш няма грижи на света, това е ужасява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР