Стресена снимка, заснета на мястото на фатална катастрофа, е уловила

...
Стресена снимка, заснета на мястото на фатална катастрофа, е уловила
Коментари Харесай

Зловещи снимки показват „призрак“, който се задържа на мястото на фаталната катастрофа, докато полицията разследва останките

Стресена фотография, снимана на мястото на съдбовна злополука, е уловила това, което съгласно някои може да е призрачна фигура, дебнеща на крачки от полицията.

Зловещата фотография е направена в Мексико Сити, откакто мъж беше погубен в злополуката, която остави различен млад мъж, на 23 години, да се бори за живота си. Според управляващите в столицата колата се е разрушила в дирек в ранните часове на сряда.

Парамедици са се втурнали на мястото, с цел да открият двамата пасажери в автомобила. Единият мъж, на 24 години, беше разгласен за мъртъв от контузия на главата, получена при удара, до момента в който другият беше откаран в болница също с пострадвания на главата.

Но в този момент локалните поданици са уверени, че фотография, направена на мястото на случая, демонстрира фантом, който остава в следствие. Забулена фигура наподобява стои на назад във времето, дебнейки зад телефонен дирек.

Зловещата фигура е оприличена на килъра от филмовия франчайз на Scream с черната си тога от главата до петите и зяпнала уста. Изображе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР