Стремим се да променим доста неща, най-вече в атака.“ Думите са

...
Стремим се да променим доста неща, най-вече в атака.“
Думите са
Коментари Харесай

Николай Киров: Ще търсим варианти и няма да се откажем

„ Стремим се да променим много неща, най-много в офанзива. “

Думите са на Николай Киров след втората поредна загуба на Берое под негово управление. Този път старозагорци отстъпиха пред Левски с минималното 0:1 вкъщи, допускайки гол още в 3-ата минута.

„ Гледаме да налучкаме и схемата, с която да се противопоставим по-добре. Създаде се хубава футболна атмосфера през днешния ден, пристигнаха доста хора, само че за жалост не успяхме да ги зарадваме. Много елементарно допуснахме голове в нашата врата, както и против Славия, а създадохме прекомерно малко пред противниковата “, уточни Белия.

„ Пробваме разнообразни схеми на игра, да забележим с коя ще изглеждаме по-офанзивно. Продължаваме. Ще се стремим както на подготвителния развой, по този начин и в идващите дуели да залагаме повече на офанзивата. Имаше леки грешки, само че е обикновено. Трябва да сменяме схемите на игра по време на шампионата. Ще търсим разнообразни разновидности, няма да се откажем. Ние не би трябвало да се тормозим да работим, с цел да изглеждаме по по-различен метод. Няма на този стадий нови попълнения и най-вероятно няма да има. Когато имаш отрицателни резултати, е обикновено да е намалено настроението, само че имаме опитни състезатели, които да изкарат тима от това положение “, добави Киров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР