Стремежът към стройни и стегнати бедра е една от основните

...
Стремежът към стройни и стегнати бедра е една от основните
Коментари Харесай

Тайните на Смит – фитнес гуро – за стройни бедра само за 5 минути на ден

Стремежът към стройни и стегнати бедра е една от главните цели на трениращите и фитнес фанатиците. Красивите крайници са фантазия за дамите и те са склонни да тестват всичко, с цел да ги реализиран – разтривки, процедури, липосукция. Има и по-лесен, бърз и преференциален метод да се похвалите със стройни бедра освен това, без да излизате от вкъщи си и отделяйки единствено 5-10 минутки дневно. Ето какви секрети споделя Смит – фитнес гуро. Джесика има записани голям брой DVD-та с извършения, с които може да стопите мазнините в бедрата, да стегнете мускулатурата им и да ги изваяте.

Тренировка за вътрешната част на бедрата
Кога би трябвало да намалите темпото във фитнеса?
Ако най-вече от всичко желаете да имате красиво и добре завършено съразмерно и прекарвате по-голямата част от свободното си време в...

Това е зоната, която наложително би трябвало да тонизирате, в случай че желаете да се гордеете с краката си. Тя е лесна за влияние, в случай че знаете верните придвижвания. Не се натоварва при вървене, тичане и елементарни извършения. Ето за какво са нужни по-специални и ориентирани тъкмо към тази проблематична зона придвижвания.

1.       Упражнение 1

 Легнете на земята на една страна. Подпрете главата си на долната ръка, свита в лакътя. Свийте краката в коленете по този начин, че да се получи прав ъгъл. От тази позиция, без да мърдате нищо друго, стартирате да изпъвате горния крайник, с цел да стане на една линия с тялото и паралелен на пода. Не докосвайте пода. Върнете го назад сгънат върху другия крайник. Повторете 30 пъти за всяка страна.

2.       Упражнение 2

От същата изходна позиция вдигайте горния сгънат в коляното крайник. Не изпъвайте коляното, не движете крайници, в друга посока с изключение на нагоре. Движението би трябвало да е постепенно,а натоварване да усещате отвътре на бедрата. Повторете 30 пъти за всяка страна.
Страхотни способи без изпитание да изгорите супер доста калории
Пандемичната конюнктура и отдалечената работа в последните две години са затруднение за придвижването на някои хора. Не всеки има достъп...

3.       Упражнение 3

За да усложните упражненията и да имате по-бърз резултат, поставете тежести на глезените. Продават се специфични в множеството спортни магазини. Не избирайте прекомерно тежки. 1-2 кг. за крайник е задоволително. Ако нямате достъп до тежести, две бутилки от минерална вода, завързани крепко за глезените, правят същата работа, въпреки да не са толкоз комфортни, колкото особено проектираните за задачата тежести.

Какви други резултатни упражнение за бедрата може да изпробвате?

Ластиците правят чудеса за вътрешната страна на бедрата. Застанете изправени и с леко разкривен стоеж. Поставете ластик, който се равнява на най-малко 10 кг. (потърсете в спортните магазини) върху коленете. От тази позиция се опитвайте да разширите разкрача и да вървите встрани. Всяка стъпка води до противодействие на ластика и изисква старания на мускулите, ситуирани тъкмо отвътре на бедрата. Бонус на упражнението – оказва въздействие и на външната част на бедрата.

Друго упражнение с ластици изисква от вас да легнете по тил на земята, да вдигнете краката си в поза свещ и да поставите ластика още веднъж в региона на коленете. Започвате да вършиме ножица от тази поза, като движенето на краката би трябвало да е встрани. Разтваряте, раздалечавате краката и постепенно ги събирате до изходна позиция. Повторете 30 пъти.
Какви ще се случи с вашето тяло, когато не вършиме КАРДИО ТРЕНИРОВКИ
Тренировките от вида на бягане, плуване, бързо вървене и по-конкретно – кардиотренировките, са от изключителна значимост за поддържа...

Тези извършения ще ви лишават 5 минутки дневно. Добавете към тях най-малко 4 пъти в седмицата по 30 минути аеробно натоварване – бягане, бързо вървене, каране на колело, танци. Преосмислете и режима си на хранене, като ограничите високовъглехидратни и висококалорични храни, захар и тестени произведения.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР