Стремежът да се запази красотата и младостта е в основата

...
Стремежът да се запази красотата и младостта е в основата
Коментари Харесай

Еликсир на младостта: Как да си го приготвите у дома

Стремежът да се резервира хубостта и младостта е в основата на доста национални предписания, които се употребяват и до през днешния ден. Можете да създадете подмладяваща вода вкъщи. С нейна помощ ще бъде допустимо да " изтриете " обвързваните с възрастта промени по лицето.
Силите на природата се употребяват от човечеството за персонални потребности, а специалистите предлагат да се обърне внимание на неповторимите свойства на естествените съставни елементи. С тяхна помощ всеки ще може да сътвори за себе си балсам на младостта, без да прибягва до огромни разноски.
Младежки балсам
За да приготвите напитката, ще ви трябват напълно елементарни съставки: лимонен сок, пчелен мед и зехтин. За 100 мл лимонен сок са нужни 200 гр мед и 50 мл зехтин. Смес от тези съставки се приема по чаена лъжичка всеки ден след пробуждане. Трябва да съхранявате напитката в хладилника. Този балсам ще придаде на кожата разцъфтял тип, ще ви извърши с сила и ще възвърне прелестното ви въодушевление.
Подмладяваща вода
За да пресъздадете тази загадка рецепта, ще ви трябват 5 лимона, 3 глави чесън и 300 гр мед. Цитрусите се смачкват дружно с кората и чесъна, след което добавяте и меда. Този балсам на младостта се съхранява не повече от 10 дни на хладно и мрачно място. Чаена лъжичка подмладяваща вода се разбърква в чаша вода и се изпива на гладно. Тази композиция от артикули е освен витаминен заряд, само че и чудесно средство за поддържане на хубостта и младостта. Независимо от това, подмладяващата вода би трябвало да се приема единствено в случай че няма противопоказания за това, да вземем за пример стомашни болести.
Отвара от хубост и младост
Една елементарна рецепта ще ви помогне да придадете на кожата здрав тип, да се отървете от фините бръчки и зачервявания - смесете изсушена лайка, невен, липов цвят и листа от мента, прибавете вода и оставете да заври на слаб огън. За приготвянето вземете 3-4 листа от мента, а от останалите съставки - по супена лъжица. Получената запарка се прецежда, изсипва се във форми за лед и се замразява. Разтривайте лицето с кубче от получения лед след пробуждане.
Ще бъде допустимо да запазите хубостта и младостта си в продължение на доста години, в случай че се грижите за здравето си, не подценявайте физическите извършения и яжте здравословна храна. Изпитаните във времето предписания, които нашите предшественици са употребявали сполучливо, ще оказват помощ за запазването на хубостта ви и през днешния ден.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР