Стреляха с пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив

...
Стреляха с пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив
Коментари Харесай

Стреляха с пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив

Стреляха с пушка по рейс на градския превоз в Пловдив нощес. Превозното средство по линия № 12 завило от " Пещерско шосе " към бул. " Копривщица ", с цел да се  прибира в депото, оповестява " 24 часа ".

" В този миг откъм двора на учебно заведение " Елин Пелин " проехтял изстрел и строшил страничното стъкло сред първа и втора врата на рейса. Шофьорът се изплашил доста и позвънил на телефон 112. За благополучие в този миг в автобуса не е имало пасажери ", заяви Костадин Тотков от " Автобусни транспорти ".

Според него е стреляно или с въздушна пушка, или с Флобер. На място пристигнали два екипа служители на реда и до 2 часа тази заран водачът давал показания във Второ районно управление (на МВР). 

Той добави, че рейсът е относително нов - на 2 година, и поради закононарушението няма да е приложим най-малко 1 месец, до момента в който пристигна ново стъкло.

" Това е чист вандализъм и безчинство, и не е първи случай. Всекидневно в " Столипиново " по рейсовете хвърлят камъни, а в " Коматево " преди три дни автобус е замерван с яйца ", сподели още Тотков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР