Стрелците са най-привлекателните личности от всички зодии. Те са огнени

...
Стрелците са най-привлекателните личности от всички зодии. Те са огнени
Коментари Харесай

7 жестоки истини за любовта към Стрелеца

Стрелците са най-привлекателните персони от всички зодии. Те са огнени знаци, ръководени от Юпитер, което значи, че ви чакат ярки страсти, непрекъснати изненади и доста пристрастеност. Ето какво ви чака с любовта към Стрелец:

1. Те са многостранни

Миналата седмица са ви споделили, че са почнали да програмират, тъй като е съвременно. Тази седмица те желаят да научат всичко за градинарството. Те се интересуват от разнообразни неща, тъй че в случай че обичате един Стрелец, ще получите многостранна и забавна персона.

2. Обичат да се майтапят

Стрелецът в никакъв случай няма да пропусне опция да се пошегува. Те са надарени с превъзходен разум и тънко възприятие за комизъм, а също така са супер приказливи. Затова ще би трябвало да заобичате късните диалози до два през нощта за занимателния живот на Стрелците или комедийното шоу, което са гледали.

3. Независими са

Стрелците не обичат да възнамеряват вечеря през делничните дни, когато са изтощени след работа и просто желаят да се приберат у дома и да гледат телевизия. Те ценят времето, прекарано уединено, и го възнамеряват по този начин, като че ли са във връзка със себе си. Стрелците са доста самостоятелни, тъй че не очаквайте да приспособят графика си към вашия.

4. Философи са

Какви са вашите секрети желания в живота? Какви фантазии имате? Какви са вашите страхове и за какво? Тези въпроси са постоянно срещани на първа среща със Стрелец: те са метафизичен натури. Не се смейте на техните мантри или обстоятелството, че се доверяват на медитацията. Те са захласнати от безконечните въпроси на Вселената. Ако това ви плаши, вие не сте подготвени да обичате Стрелец.

5. Малко са безразсъдни

Да, Стрелците могат да бъдат безразсъдни във връзка с страстите и не постоянно обмислят нещата. Те живеят за новите прекарвания, без значение дали са позитивни или негативни.

6. Ако Стрелците не ви харесват, те бързо ще изчезнат от полезрението ви

Да. Могат да ви оставят като торба за боклук. Те не желаят да бъдат по отношение на някой, който не желае да слуша какво се пробват да кажат.

7. Те са оптимисти

Стрелците са хора със свободен дух и се управляват от правилото: „ следвай сърцето си “. Когато се влюбите в тях, бъдете подготвени за непрекъснат поток от нападателен оптимизъм. Това може да ви нервира, само че те са склонни да намират положителното във всичко. Те са безразсъдни и непостоянни, само че ще се борят за своето благополучие, а затова и за колегата си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР