Стрелците на СК "Спартак" /Враца/ при ОДМВР-Враца взеха участие в

...
Стрелците на СК "Спартак" /Враца/ при ОДМВР-Враца взеха участие в
Коментари Харесай

Стрелците на СК Спартак /Враца/ участваха на Купа България в Смолян

Стрелците на Семеен кодекс "Спартак " /Враца/ при ОДМВР-Враца взеха присъединяване в Републикански Турнир по пукотевица с револвер „ Купа България " в Смолян. В шампионата проведен от СА на Министерство на вътрешните работи и ОДМВР Смолян и извършен от 19 до 22 декември, участваха 22 тима и 104 състезатели.
В самостоятелното класиране при мъжете Ивайло Флоров и Николай Милушев минаха квалификациите за край и са в най – положителните 30 стрелци за 2017г. в страната, като Флоров зае шесто място в призовото класиране.
В самостоятелното класиране при дамите състезателя на спортния клуб Катя Василева влезе във финала и след безапелационно бърза и точна пукотевица се класира преди всичко, спечелвайки „ златния “ орден за следващ път през актуалната година.
В комплексното класиране купата завоюва тима на ОДМВР-Пазарджик, при мъжете – тима на СОБТ, а при дамите –стрелците на Академия -МВР.
Турнира „ Купа България “ стана заслужен свършек на годината за състезателите по пукотевица от Семеен кодекс „ Спартак " /Враца/, като пожеланието за 2018 година е да е по – сполучлива и плодородна за спорта, да удвои триумфите и донесе здраве и шанс на всички състезатели и техните близки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР