Стрелци, 2023 г. ще бъде изключително важна година за вас.

...
Стрелци, 2023 г. ще бъде изключително важна година за вас.
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Стрелец

Стрелци, 2023 година ще бъде извънредно значима година за вас. Знаете, че би трябвало да овладеете живота си и да поемете надзор върху него. Това изисква от вас да извършите равносметка на 2022 година и да планирате деликатно идната година, с цел да поправите някои неточности и да наблегнете на това държание, което ви носи изгода. Близките партньорства в професионален и в персонален проект ще преминат през тествания, защото ще сте по-чувствителни към минусите на близките. Нестабилните връзки може да приключат, но по-силните ще оцелеят. Очаква се да придобивате от ден на ден убеденост в работата си, само че се пазете от демонстрирането на прекомерно високо самочувствие.

Организирайте се и триумфът е неминуем

Стрелците, които търсят нова работа, може да получат значима опция през май и юни 2023 година Юпитер е във вашия бранш на кариерата до края на септември. Първите 4 месеца от годината са подобаващи за асимилиране на нови умения. Възползвайте се от благоприятни условия за образование. Те няма да ви донесат финансова полза незабавно, само че ще ви оказват помощ на по-късен стадий. От май до края на септември постигате бърз и непредвиден прогрес. Ще се уверите, че
хората към вас почитат избора ви и ви оставят свободата да действате както считате за уместно. Ще срещате компликации при организирането на времето си, не знаете от кое място да започнете и кои са вашите цели. За да не позволите вашата заплеснатост да всее безпорядък в всекидневието ви, си водете дневник с съществени и второстепенни задания. Не загърбвайте и функциите си на сътрудник, родител, другар, тъй като околните ви ще се нуждаят от вашата сила и поддръжка, даже да не ви го споделят непосредствено.

Флиртувайте, само че бъдете рационални

В сантиментален проект годината ще е изключително сполучлива за необвързаните Стрелци. Те ще се почувстват по-нетърпеливи да изследват близките и себе си, с цел да схванат какво ги чака в любовта. През 2023 година ще бъдете извънредно съблазнителни, чувствени и спокойни, когато става дума за изпращане на сигнали към противоположния пол. Обвързаните Стрелци също може да се изкушат да се отдадат на някои флиртове, само че би трябвало да слагат ясни граници, с цел да не заблудят някого за желанията си.

Не прибързвайте

През май и август ще се радвате на поддръжката на планетите в своя любовен живот. Самотните Стрелци обаче рискуват да се влюбят в някого, който съвсем не познават. Целта ви да се омъжите заплашва да се трансформира във фикс концепция, по тази причина звездите ви поучават да бъдете по-предпазливи кого допускате до себе си. До април не правете съществени крачки в любовта. Обърнете повече внимание на дейностите на хората, които се пробват да се сближат с вас, вместо да ги идеализирате съгласно своите желания. Някои Стрелци могат да се окажат по отношение на човек, който се колебае или опасява от ангажимент. Не го притискайте с въпроси и трагични прояви, само че и бъдете безапелационни в това какво желаете и с какво не можете да се примирите.

Обвързаните представители на зодията ще имат опция да преживеят подем в сантименталните връзки. Имате опция да върнете пристрастеността във връзката си през първите 3 месеца от годината. Поемете самодейността, организирайте общи занимания и покажете тази своя страна, която сте склонни да пазите за себе си. Партньорът ви ще оцени вашата откровеност и ще откликне на настроението ви. През лятото се чака леко разколебаване на хармонията поради липса на връзка и спад в либидото ви, само че останете положителни, обмисляйте дейностите си и не прибързвайте с обвиняванията.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР