Стрелките на символичния Часовник на Страшния съд са само на

...
Стрелките на символичния Часовник на Страшния съд са само на
Коментари Харесай

Остават 100 секунди до Апокалипсиса

Стрелките на символичния Часовник на Страшния съд са единствено на 100 секунди от среднощ, оповестиха международните медии тази седмица.

Експерти от " Бюлетина на атомните физици ", които се грижат за позицията на стрелките, оповестиха, че решението за актуалното пренасяне е резултат от засилващите се климатични промени, възходящата заплаха от нуклеарен спор и " кибер дезинформацията ".

Според тях типът ни в никакъв случай не е бил толкоз покрай личната си крах, колкото в този момент.
 Collapse OS - операционната система, която ще употребяваме след Апокалипсиса
Операционната система, която ще употребяваме след Апокалипсиса

Някои хора се приготвят за края на света

Напрежението сред Китай, Съединени американски щати и Русия, естествените катаклизми, които следим, и " манипулираните президентски акции " са голямата опасност, пред която сме изправени всички, споделят те.

Часовникът е основан през 1947 година като средство за предизвестие на човечеството по отношение на заплахите от евентуален нуклеарен спор, само че през годините стрелките му са били местени неведнъж.

През последните две години стрелките на Часовника на Страшния съд бяха спрени на две минути преди среднощ, като среднощ се смята за момента на Апокалипсиса.
 Снимка 463256

Стрелките са в пъти по-близо до заветния час, в сравнение с са били по време на Студената война, а учените, грижещи се за него, споделят, че " заплахите не престават да порастват ".

Важно е да отбележим, че не приказваме за просто някакви си учени, а за екип от 13 нобелови лауреата и огромен брой международно приети светила в науката, които членуват в " Бюлетина на атомните физици ". Покойният Стивън Хокинг също беше част от тази група.
 Големите предсказания на Стивън Хокинг за бъдещето
Големите предсказания на Стивън Хокинг за бъдещето

Как ще продължи човечеството

" Фактът, че часовникът е единствено на някакви си 100 секунди от среднощ е сигнал за доста неприятни вести ", споделя астрофизикът Робърт Роснър пред BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР