Стрели към небето, страх към пътя и истина на преден

...
Стрели към небето, страх към пътя и истина на преден
Коментари Харесай

Пригответе се да разцъфтите по време на пълната цветна луна тази седмица в Стрелец

Стрели към небето, боязън към пътя и истина на напред във времето. Хора, цялостната цветна луна в Стрелец ще изгрее, ще засияе и ще доближи своя връх на 23 май в 9:53 ч. EST.

Тъй като луната ще бъде под хоризонта, до момента в който доближи своя връх, най-хубавото време да видите цялостната популярност на тази луна ще бъде сряда и четвъртък вечер.

Пълнолунието настава, когато луната е тъкмо против слънцето в своята орбита към Земята. Слънцето е его, а луната е емо и по време на пълнолуние тези противоположни сили се осветяват през зодиакалните полярности, показвайки ни по какъв начин можем да се интегрираме, с цел да се издигнем.

Тази обиколка имаме слънцето в „ безпорядък като кардио, диалогът като богослужение “ Близнаци, противопоставящи се на луната в „ дано пътят да продължи постоянно и купонът да не свършва “ в знака на Стрелец.

Това е бонвиван, дано положителните времена се завъртят и лекомислието води сила, ослепителен, глътка пресен въздух/мощно пъхтене на азотен балон след сезон на затъмнения, който ни остави...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР