Стрелецът от Тексас, който , е предупредил в социалните мрежи

...
Стрелецът от Тексас, който , е предупредил в социалните мрежи
Коментари Харесай

Стрелецът от Тексас предупредил във Facebook за нападението

Стрелецът от Тексас, който, е предизвестил в обществените мрежи минути преди нападението, че ще стреля в учебно заведение, съобщава " Ройтерс ".

Губернаторът на американския щат Грег Абът заяви на конференция, че 18-годишният Салвадор Рамос е изпратил и известие, че ще, и друго, в което удостоверява, че го е направил. Бабата на Рамос, която обвиненият простреля малко преди офанзивата в началното учебно заведение, обаче е оживяла и се е обадила в полицията.

Пред постройката на учебното заведение до Рамос се е доближил учебен служител на реда, само че не е почнала престрелка. Нападателят е влезнал в образователното заведение през задна врата, носейки пушка AR-15, нахлул е в класна стая на четвърти клас и е прострелял всички хора вътре. По данни на управляващите Рамос законно е закупил две пушки и 375 патрона дни преди стрелбата.

Междувременно полицията е обкръжила постройката, разбивайки прозорците, с цел да помогне на децата и личния състав да избягат. В последна сметка Рамос, който е бил изключен от гимназията, само че е нямал престъпно досие или история на психологично заболяване, е бил застрелян от униформените.

17 души са потърпевши, само че са без заплаха за живота, като измежду тях има и " доста деца ", по данни на представител на отдела за социална сигурност в Тексас.

Говорител на Фейсбук, където са били оповестени известията на стрелеца, съобщи, че те са били изпратени като персонални и са открити след случилата се покруса. От компанията отхвърлиха да разкрият кой е получил известията или коя от платформите на Meta - Messenger или Instagram, е била употребена за изпращането им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР