Стрелецът на Тотнъм Хари Кейн призна, че трансферният прозорец е

...
Стрелецът на Тотнъм Хари Кейн призна, че трансферният прозорец е
Коментари Харесай

Кейн призна: Трансферният прозорец ни повлия

Стрелецът на Тотнъм Хари Кейн призна, че трансферният прозорец е оказал съществено въздействие върху началото на сезона на тима във Висшата лига и Шампионската лига.

През миналото лято имаше редица спекулации към бъдещата на Кристиян Ериксен, Тоби Алдервейрелд и Ян Вертоген, като най-малко за двама от тях се разбра, че са желали да изоставен клуба. Те обаче останаха и Кейн признава, че те не са били в най-хубавото положение на духа в първите седмици на акцията.

"Трансферният прозорец затвори неотдавна и имаше доста спекулации за играчи от тима, които желаят да напущат. Публично беше прието в следствие, че останаха в Тотнъм някои играчи, които желаеха да си тръгнат през лятото ", разяснява британският голмайстор.

"Това в никакъв случай не е елементарно като конюнктура, само че към този момент е забравено и се опитваме да се върнем в вярната посока. Всички, които сме на терена, би трябвало да даваме постоянно най-хубавото от себе си, както за общото богатство, по този начин и за самостоятелното. Добруването на колектива оказва помощ и на характерностите ", натърти Кейн за край.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР