Стрелецът, който уби шестима души по време на празничния парад

...
Стрелецът, който уби шестима души по време на празничния парад
Коментари Харесай

Щатската полиция: Стрелецът от Чикаго е бил облечен като жена

Стрелецът, който умъртви шестима души по време на празничния церемониал в американският щат Илинойс, е бил облечен като жена. Това заяви заместник-шериф Кристофър Ковели, представител на шерифската работа на окръг Лейк, написа CNN.

Нападателят е разпознат като Робърт „ Боби “ Е. Кримо III.

Хванаха обвинен за всеобщата пукотевица в Чикаго по време на парада за 4 юли.

Следователите считат, че той се облякъл съзнателно в женски облекла, с цел да скрие татуировките по лицето и врата си, както и своята идентичност. Това значи, че значително той е разчитал да не бъде хванат и да остане неизвестен.
 
" Заподозреният е стигнал пешком до дома на майка си, която живее в региона. Просто се слял с тълпата, до момента в който хората са тичали в близост паникьосани, като че ли е бил изцяло почтен очевидец на стрелбата като всички останали. Той е взел назаем колата от майка си ", описа още Ковели.

След нападението мъжът слязъл от покрива, изхвърлил пушката си и се слял с тълпата. Маскировката на мъжа му помогнала да остане неусетен измежду останалите бягащи хора.

От полицията обявиха, че не могат да кажат с какви тъкмо дамски облекла е бил облечен задържаният, само че означиха, че в началото е обявено, че лицето е имало дълга коса, което значи, че обвиненият може да е носел и перука.

Кристофър Ковели разкри още, че сигналът, довел до задържането на стрелеца е бил подаден на тел 911. Превозното средство, с което е пътувал Робърт Кримо е бил видян от служители на реда в Чикаго, които са изчакали подкрепление и са го арестували.
 
В колата му е открита втората пушка, която той е поръчал преди стрелбата.

Масова пукотевица на церемониал по случай 4 юли в Чикаго, няколко души починаха.

Според щатските управляващи, стрелецът е работил изцяло самичък.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР