Стрелецът, който уби 26 души в църква в щата Тексас,

...
Стрелецът, който уби 26 души в църква в щата Тексас,
Коментари Харесай

Стрелбата в Тексас е причинена от семеен проблем, смятат разследващите

Стрелецът, който умъртви 26 души в черква в щата Тексас, евентуално е бил подбуден да работят поради фамилно различие. Това съобщи Фрийман Мартин, представител на органите на реда на щата, съобщи " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция.

" В това семейство е имало различие ", сподели той. Мартин заяви, че свекървата на нападателя Девин Патрик Кели е посещавала църквата, в която той стреля. Според " Ройтерс " той изпращал на свекърва си заплашителни текстови известия. " Имало е фамилен проблем в фамилията (и измежду роднините), изясни Фрийман. " Свекървата посещаваше църквата. Знаем, че ѝ е изпращал... че е получавала заплашителни известия от него, " сподели той.

Федералното бюро за раследване на Съединени американски щати в това време заяви, че към този момент не се води следствие за тероризъм.

По-рано през днешния ден локален шериф сподели, че сватовете на нападателя са ходели в църквата понякога, само че сега на нападението не са били там. Кели е бил военнослужещ в американските военновъздушни сили. През 2012 година е бил наказан от боен съд за принуждение над брачната половинка и детето си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР