Стрелец – Февруари е един от най-благоприятните месеци в годината,

...
Стрелец – Февруари е един от най-благоприятните месеци в годината,
Коментари Харесай

Хороскоп за февруари за Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Стрелец – Февруари е един от най-благоприятните месеци в годината, защото ще бъде цялостен със събития, срещи, връзка, както и с позитивно и изобретателно въодушевление. Вие сте много отзивчиви през първото тримесечие и това ще се отрази позитивно върху вашите бизнес и професионални действия и задължения.

Усилията ви ще бъдат взети под внимание и вашата упорита работа няма да бъде безрезултатна. Дори в случай че започнете месеца с някои непредвидени промени, ще бъдете подготвени да работите крепко и да се изправите пред житейските провокации. Въпреки че може да преживеете моменти на някакво безпокойство, ще имате доста удобно време, с цел да постигнете фантазиите си. Отворете добре очите си, тъй като към вас може да са точните хора, които да ви оказват помощ сега.

Може да имате закъснения и дребни неприятности. Ако не се изпълнят всичките ви проекти, няма потребност да се отчайвате - скоро конфигурацията на звездите ще стане по-благоприятна! Месецът наподобява удобен и от финансова позиция. Въздържайте се от безсмислени разноски, с цел да водите безпроблемен живот в бъдеще.

Хороскопът планува невероятна активност и жизнеспособност през месеца. Постоянно обаче сте в придвижване и превишаването на силата може да отслаби имунната система. Всички леки неразположения не би трябвало да се подценяват. За здравето би трябвало да се грижите по всевъзможен вероятен метод. Ще би трябвало да водите здравословен метод на живот.

На 3 февруари Меркурий ще влезе в знака на Риби, където е в заточение, което ще ви попречи да изпълнявате работните си задания в точния момент. Ще ви бъде мъчно да се организирате и да установите положително съдействие с другите. На 17 февруари планетата ще премине в ретроградно придвижване и ще забави осъществяването на някои от плановете и работните задания.

Приятелствата ще играят изключително значима роля и ще бъдат ключът към отваряне на сърцето ви. Свободните и необвързаните от вас би трябвало да хармонизирате любовния си живот и в този момент, когато към този момент Венера ще е в тригон към вашето Слънце след 7-ми, е време да получите онази петзвездна обич, която сте чакали. Има късмет да срещнете подобаващ човек измежду най-близкия си кръг: сътрудници или другари.

Ако към този момент имате човек до себе си, който да обичате, старайте се да бъдете по-общителни и уважавайте потребностите на колегата. В този месец любовта може да ви накара да изживеете незабравими моменти в връзките си. Благодарение на секстила на Меркурий с Уран през първата десетдневка на февруари ще имате хрумвания какви промени и новости да внесете във вашата прочувствена връзка, с цел да подобрите качеството й. Партньорът ви ще се радва да одобри вашите оферти. Трябва да обърнете повече внимание на общуването между тях, защото може да има преходни недоразумения по отношение на ежедневните неща. Ретроградният Меркурий през втората половина на месеца може да ви донесе компликации при реализирането на общите проекти за дома и фамилията.

Хороскоп за февруари за Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Козирог – Това е изключително прекрасен и значим месец за родените под знака на Козирог. Очакват ви доста промени и те ще бъдат към по-добро. Някои от вас ще желаят да трансформират изискванията си на живот, да вземем за пример, да разширят виталното си пространство. В живота ви стартира интервал на духовно израстване и преоценка на вътрешните полезности. Време е да се обърнете във вътрешността към богатия си вътрешен свят!

Ще имате ползотворни хрумвания за креативен планове, изключително в случай че се занимавате с програмиране и разработка на приложения. Венера прави секстил при започване на месеца с Плутон и Сатурн, които са във вашия знак, което ще ви помогне да постигнете прогрес в договарянето на огромни и дълготрайни покупко-продажби. Ще се появяват задания, които изискват незабавни дейности, само че вие ще се справите сполучливо с непредвидените обстановки. Запазете успокоение, тъй като е по-добре да се ръководите не от страстите, а извънредно от здравия разсъдък. На 3 февруари Меркурий ще влезе в знака на Риби, където е в заточение и ще има компликации с организацията на вашите задължения, най-много за това, което изисква справяне с дребни елементи, тъй като няма да имате задоволително самообладание за това. Ако търсите работа, би трябвало да проучите в детайли вероятностите преди да започнете. Особено след 17 февруари, когато ще стартира ретроградно придвижване.

Опитайте се рационално да се разпореждате с паричните запаси, не се ограничавайте във всичко, само че не се стремете да задоволявате безусловно всичките си прищявки и стремежи. Не бива да се забърквате в рисковани завършения или да правите непланирани разноски, които не са изключително наложителни. Внимавайте, когато пътувате, могат да зародят проблеми с персоналния автомобил или превоза, по време на пътуването.

Ще имате сензитивно здраве, заради което е значимо да се грижите повече за себе си и да предприемете превантивни ограничения. Дихателните ви органи ще бъдат чувствителни, тъй че ще сте предразположени към настинки и бронхити. Може да имате храносмилателни нарушавания, както и нараснала отмалялост.

Внимавайте да не се карате с колегата си, като избягвате недоразумения, които биха могли да влошат връзките. Венера ви прави сантиментални и е значимо да поддържате естетика в любовния си живот. Опитайте се да поддържате връзка със съпруга/та си колкото е допустимо повече и прекарвайте време дружно.

Водолей – През февруари предстоят нови и обещаващи благоприятни условия. На 3 февруари Меркурий ще влезе в знака на Риби, където е в заточение и ще ви донесе изменящи се условия във финансовата област, тъй че рекомендацията е да не вършиме нови вложения този месец, а да се концентрирайте върху поддържането на финансите си постоянни. Вашата естествена вътрешен глас ще се усили и ще можете да бъдете на вярното място в точното време. След 17-ти обаче би трябвало да избягвате неточности заради разпръскване или несъразмерна самонадеяност, защото планетата стартира ретроградно придвижване и ще сътвори компликации във финансовата област. Избягвайте да вземате заеми.

Трябва да планирате отмерено своите действия и почивки. Избягвайте да се изтощавате физически. Въпреки че може да има спад в настроението, оптимизмът ще цари през целия месец. Не обещавайте нищо, изключително в случай че не сте сигурни, че можете да удържите на тази дума. И не се обезкуражавайте от краткотрайните финансови усложнения, те скоро ще преминат. Този месец би трябвало да се концентрирайте върху себе си и това, което желаете, и да игнорирате някои злонамерени мнения, които единствено се стремят да ви дестабилизират. Слънцето е във вашия знак до 19 февруари и ще ви прави очарователни и елементарно ще се откроявате от останалите. Няма да има доста промени и значими събития в професионалния живот.

Водолеят ще стане по-решителен, неотстъпчив и даже властнически. Когато поддържате връзка с другите, бъдете тактични и спокойни, в противоположен случай ще провокирате спорове. Вашето здраве е много положително и имате сила и ентусиазъм, нужни за реализиране на задачите си със спокоен разум. Може имате нараснало възприятие за вкус и затова да наддадете на тегло, тъй че внимавайте.

Спокоен интервал се обрисува през първата половина на месеца. Ще се разбирате добре с обичания човек и ще бъдете подготвени да осигурите поддръжка и внимание. Ще показвате страстите си свободно и постоянно, което ще зарадва колегата ви.

От 6 до 17 февруари Венера носи мир и естетика с благоприятни условия за пари, обич и запознанства за родените през първата десетдневка и от 15 до 25 февруари за родените през втората десетдневка. Повишеният сексапил и известност вършат това чудесно време за другарство, развлечение и срещи. Благодарение на благотворното влияние на планетата, даже мнозина от свободните Водолеи най-сетне ще съумеят да намерят любовта. Ще се натъкнете на хора, които ще ви харесат на пръв взор, само че когато ги опознаете и обмените няколко думи, ползата ви към тях ще намалее, тъй като ще откриете, че сте разнообразни и нямате идентични ползи.

Някои ще се опитат да възстановят връзка от предишното, тъй като някогашната обич към момента е в съзнанието им. Не се опитвайте да влизате в една и съща вода два пъти - към този момент сте били там и знаете по-добре от другите по какъв начин това може да се окаже. Опитите за възобновяване на предишното са контрапродуктивни.

Ето какво чака Зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през февруари

Риби –Февруари постоянно е месец, когато линиите сред предишното, сегашното и бъдещето се пресичат, тъй като това е месецът, в който остарялата ви слънчева година завършва и стартира нова.

През февруари може да очаквате триумф или ново развиване в региона на работата, бизнеса. Може да получите оферта за разширение на активността си. Вашият дом на кариерата, задачите и социално-професионалната известност към момента се задейства от наличието на Марс до 16 февруари. Имате задоволително време, с цел да деянията повече разпоредителност и даже да извършите интелигентни вложения за по-нататъшно развиване на вашата кариера.

За доста от вас месеца носи ново предложение или спомагателна работа, само че всичко това единствено до 17 февруари, защото по-късно Меркурий става назадничав и нещата може да се объркат. Използвайте ретроградния интервал, с цел да финализирате всяка незавършена задача. Проверявайте по два пъти всичко, което вършиме. Не започвайте нови дейности. С самообладание и дипломация ще сложите завършек на неприятна за вас обстановка.

Настроението ви ще бъде най-вече положително, ще започнете да чувствате задоволство от себе си. Сега е доста значимо да избягвате рутината и да не си позволявате да скучаете. Нивото на креативна сила подтиква потребността ви да се изразявате по-свободно и пълноценно. В резултат на това вашето самочувствие е ясно изразено и притегляте позитивно внимание, по-голямо самопризнание за вашите качества и старания. Този интервал е удобен за осъществяване на вашите стремежи.

Жизнеността ви се усъвършенства, само че може да се наложи да увеличите интензивността си, с цел да освободите част от нервната сила, която може да ви държи на ръба. Финансовото състояние остава устойчиво, в някои случаи се усъвършенства, само че би трябвало да харчите рационално ресурсите си.

Този месец звездите са в въодушевление да ви благословят и ще донесат фамилно благоденствие. Меркурий - шеф на връзките и брака на Риби - е в ретроградно придвижване след 17 февруари тъкмо във вашия знак. Поради това доста аспекти от вашия любовен и прочувствен живот ще бъдат преоценявани. Време е да се освободите от привързаности, които ограбват духа ви. Хороскопа ви поучава да не бързате да вземате дефинитивни решения или някои, които биха могли да трансформират хода на живота ви, до момента в който не завърши този интервал.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР