Стрелча. Хиляди граждани се събраха тази вечер на финала на

...
Стрелча. Хиляди граждани се събраха тази вечер на финала на
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Стойно Чачов пред жителите на Стрелча: Заставам пред вас с открито лице, за да поискам отново доверието ви, защото има много неща да изграждаме заедно

Стрелча. Хиляди жители се събраха довечера на финала на предизборната акция на досегашния кмет на Стрелча и претендент за втори мандат Стойно Чачов, повдигнат от Политическа партия АБВ и подсилен от Вътрешна македонска революционна организация. Чачов беше посрещнат с овации, в Стрелча беше и ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ .
Кандидатът на АБВ за кмет на Стрелча показа още веднъж състава на листата за общински съветници, напомни стореното през досегашния му мандат и даде поръчка за нов.
„ Заставам пред вас с намерено лице, с цел да желая още веднъж доверието ви, тъй като има доста неща да построяваме дружно “.
Чачов напомни, че с разпореждане на Министерски съвет на Стрелча са дадени 1.316 млн. лева, с които ще се осъществят два значими плана за общината, със съдействието на Румен Петков и президента Първанов. Той съобщи, че с помощта и доверието на съгражданите си, през идващите четири години ще трансформира общината в още по-желана туристическа дестинация и ще направи всичко допустимо, ще сътвори нужните условия да върне младежите в Стрелча и селата.
Румен Петков съобщи, че преди четири години е застанал до Чачов, тъй като му е повярвал. А четири години по-късно Чачов оправдава даденото му доверие. Кметът е извършил обещанието си във връзка с обществената си стратегия, като това, че общината отделя по 1000 лв. за всяко новородено дете, безвъзмездни ясли и детски градини.
„ Гордея се с този кмет и ви приканвам още веднъж да му се доверите и да гласувате с номер 14 в интегралната бюлетина. Той е индивидът, който може и знае по какъв начин. И през годините потвърди единствено да работи и да живее в Стрелча “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР