Стрелбата с двама ранени пред бензиностанция „Шел“ на Околовръстно шосе

...
Стрелбата с двама ранени пред бензиностанция „Шел“ на Околовръстно шосе
Коментари Харесай

Стрелбата с Георги Йомов - заради засечка на пътя

Стрелбата с двама ранени пред бензиностанция „ Шел “ на Околовръстно шосе в региона на кв. „ Бояна “ в София, поради която арестувани за разпит в Министерство на вътрешните работи бяха нападателят на ЦСКА Георги Йомов и приятелката му – фолкпевицата Ария, е била предшествана от автомобилна гонка.

Това настояват разпитани от полицията очевидци, научи кореспондент на Lupa.bg от мястото на събитието. Инцидентът се е състоял към 22,30 ч. довечера, като стрелбата е била предшествана от юмручно сборичкване сред две компании.

По първични данни на следствието, модифицираното алено „ Ауди “ RS7, благосъстоятелност на Георги Йомов, профучало с висока скорост край сладкарница KFC, пред която стояли трима мускулести мъже и паркирало пред бензиностанцията, следвано от различен състезателен автомобил.

Подразнени от високата скорост и от шума на колите, мъжете се нахвърлили с юмруци върху Йомов и съпътстващата го певица Мария Цветкова, по-известна във фолксредите с псевдонима Ария. За да спре агресорите, непосредствен на футболиста, извадил револвер и стрелял в краката на двама от нападателите.

Неофициално се твърди, че изстрелите са създадени от роднина на Георги Йомов, който стрелял с гумени патрони. Един от патроните обаче е спукал артерията на 36-годишен мъж, който е настанен с заплаха за живота във ВМА. Другият ранен е на 26 година и също е настанен във Военна болница. Твърди се, че и двамата простреляни са престъпно проявени.

Стрелецът към момента не е арестуван, въпреки ог Министерство на вътрешните работи към този момент да разполагат с видеозаписи от размирицата. Екип от над 20 криминалисти извършваше оглед до 1:30 ч. след среднощ, а бензиностанцията бе затворена за клиенти. Според първичното съобщение на Министерство на вътрешните работи, за разпит в 7-мо РПУ са отведени Георги Йомов и приятелката му Мария Цветкова.



Георги Йомов и приятелката му Ария са били разпитвани за стрелбата, само че единствено като очевидци. Футболистът твърди, че няма нищо общо с случая.

Малко преди среднощ обаче от ЦСКА, където играе Георги Йомов, излязоха с изключително известие, в което цитират думите на футболиста: „ Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си “.

„ Какво тъкмо се е случило ще открият органите на реда, като ние имаме цялостното доверие в нашия играч, че не е бил забъркан в закононарушение “, се споделя в позицията на ЦСКА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР