Стрелбата по българския клуб в Охрид е акт на открита,

...
Стрелбата по българския клуб в Охрид е акт на открита,
Коментари Харесай

ВМРО: ЕК незабавно да спре началото на преговорите с РС Македония за членство в ЕС!

Стрелбата по българския клуб в Охрид е акт на открита, въоръжена експанзия против България и против полезностите на цивилизована Европа. Това декларират от Вътрешна македонска революционна организация в нарочна декларация, публикувана от пресцентъра на Организацията.

Ето какво пишат още от Вътрешна македонска революционна организация:

Призоваваме всички българи, които години наред показваха позицията си, че при неприкрит антибългаризъм Македония не трябва да бъде част от Европейски Съюз, да минат през днешния ден в 17.00 ч. пред посолството на районен съд Македония в София на ул. „ Фредерик Жолио-Кюри “ 17 в ж.к. „ Изток “ и да положат по един камък или гилза в символ на опозиция против антибългарската експанзия и езика и актовете на ненавист, плод на пропагандата в Скопие.

Българският представител в Екологичен потенциал и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки назовава този акт „ ликвидиране “ в собствен пост във Facebook.

Убийство на българите, на българската концепция и идея в Македония. Неминуемо ще се стигне до физическо ликвидиране, в това нямам подозрение, очевидно това е и задачата на нападателите.

Защото в този момент, г-жи и г-да либерали и проксита на всички непознати посолства, ставаме очевидци не просто на експанзия, която ескалира от години. Днешният акт на открита пукотевица с огнестрелно оръжие е еманацията на антибългарщината, на варварската сърбо-комунистическа антибългарска агитация, насаждана 70 години в изконно българските земи на Македония. Днес тази ненавист ескалира до обстрел на българска институция в Охрид с бойни патрони.

Това към този момент е открита въоръжена експанзия против българска институция. Министерство на външните работи написа два реда неодобрение при паленето на български флагове, при свалянето на българския трикольор от консулски здания, палежи и закани против всичко българско оттатък границата. Но в този момент какво ще направи?

За нас от Вътрешна македонска революционна организация това е меко казано неприемливо. Този акт е символен за неналичието на човечност, добросъседство и каквито и да било първи проблясъци на европейски полезности в районен съд Македония. Затова за нас всички процедури по договаряния за участие в Европейски Съюз би трябвало да бъдат прекъснати неотложно. Или чакате да се стигне до следващото политическо ликвидиране на човек, който е имал смелостта да се назова българин на изконно българската територия Македония?

Ето за какво още през днешния ден Ангел Джамбазки ще направи предложение пред Европейски Съюз процесът по започване на договаряния сред Европейски Съюз и Северна Македония да бъде преустановен, до момента в който всички причинители на набези над българските клубове в Македония не бъдат разкрити, съдени и наказани.

Тази антибългарска, антиевропейска, античовешка страна няма място в Европейски Съюз, афишира още българския представител в Екологичен потенциал и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация в своя профил във Facebook.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация призоваваме наследниците на така наречен Велики сили в навечерието на годишнината от мракобесния Ньойски контракт, с който техните родители разпокъсаха Родината ни, да поправят най-малко една своя историческа и геополитическа неправда, като спрат войнстващия антибългаризъм в районен съд Македония със заледяване на договарянията за присъединение на тази територия към Европейски Съюз.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР