Стрелба в супермаркет в град Чесапийк, щата Вирджиния, остави до

...
Стрелба в супермаркет в град Чесапийк, щата Вирджиния, остави до
Коментари Харесай

Убити и ранени при стрелба в супермаркет в САЩ

Стрелба в супермаркет в град Чесапийк, щата Вирджиния, остави до 10 убити и ранени , съгласно локалните управляващи, написа английският вестник " Гардиън ".

Стрелецът е измежду починалите , заяви упоравата на град Чесапийк в " Туитър " във вторник. В публикацията се споделя: " Полицията на Чесапийк удостоверява деен случай със пукотевица със смъртни случаи в магазин на " Уолмарт ". Стрелецът е умрял. "

Лео Косински, представител на полицейското ръководство, сподели на къса конференция, че полицията е получила сигнали за пукотевица в 22:00 часа във вторник локално време (5:00 часа българско време в сряда) и е пристигнала, с цел да открие голям брой жертви.

Смята се, че стрелбата е спряла при идването на полицията, сподели Косински, добавяйки, че не има вяра полицията да е стреляла, само че не може да каже дали стрелецът е умрял от самонараняване.

Не е ясно какъв брой души са починали, само че Косински сподели, че " не повече " от 10 души са били убити.

Според информация от очевидци, която към този момент не е доказана, чиновник от нощната промяна в магазина е прострелял клиенти и чиновници в супермаркета и по-късно се е самоубил .

Градът сътвори място в конферентния център на Чесапийк, с цел да се съберат членове на фамилиите на тези, които може да са били в супермаркета.

" Шокирани сме от това трагично събитие в нашия магазин в Чесапийк, Вирджиния ", написаха в " Туитър " от веригата " Уолмарт " рано в сряда. " Молим се за засегнатите, общността и нашите сътрудници. Ние работим в тясно съдействие с правоприлагащите органи и сме фокусирани върху поддръжката на нашите сътрудници ", се споделя в обявата.

Майк Кафка, представител на локалните здравни управляващи, сподели, че петима пациенти от " Уолмарт " са били лекувани в болничното заведение в Норфолк. Към момента не е имало информация за положението им.

Сенаторът от щата Вирджиния, Луиз Лукас, сподели, че е " безусловно съкрушена от последната всеобща пукотевица в Америка, която е станала в " Уолмарт " в моя регион в Чесапийк, Вирджиния. " Няма да се успокоя, до момента в който не намерим решения за преустановяване на тази зараза от принуждение с оръжие в нашата страна, която лиши толкоз доста животи. "

Стрелбата във Вирджиния идва три дни, откакто, убивайки петима души и ранявайки 17. Нападателят беше задържан, откакто посетителите на клуба го задържаха. Тази година Съединени американски щати бяха разтърсени от гибелта на 21 при.

Стрелбата във вторник също върна спомените за, когато въоръжен мъж, който съгласно полицията е атакувал мексиканци, откри огън в магазин в Ел Пасо и умъртви 22 души.
 В Съединени американски щати направиха стъпка към ограничение на оръжията
В Съединени американски щати направиха стъпка към ограничение на оръжията

Предстоят договаряния в Сената

????: A Walmart manager has shot multiple employees ⁰
???? l ⁰
Police are to responding to multiple fatalities and injuries inside a Walmart superstore in VA with officials saying the Manager at Walmart Started to open fire shooting Multiple employees inside
— R A W S A L E R T S (@rawsalerts)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР