Стрелба в Колумбия, Южна Каролина, разтърси обществеността, следа като трима

...
Стрелба в Колумбия, Южна Каролина, разтърси обществеността, следа като трима
Коментари Харесай

17-годишен застреля трима тийнейджъри в Калифорния заради глупаво спречкване

Стрелба в Колумбия, Южна Каролина, раздруса обществеността, диря като трима младежи бяха убити, а четвърти - ранен. Смята се, че 17-годишен е прострелял четирима други младежи, на възраст от 14 до 17 години, убивайки трима от тях, сподели шерифът на окръг Ричланд Леон Лот на конференция в понеделник,пише bg voice.bg.

Стрелбата в неделя следобяд явно е резултат от предходен спор. Лот го назова сдърпване " за нещо неуместно " от преди няколко години. 17-годишният обвинен е задържан по три обвинявания в ликвидиране и един опит за ликвидиране, сподели шерифът, представен от Ей Би си Нюз. Раненият младеж към този момент е изписан от болничното заведение.

Шерифът не сподели от кое място е получен револверът, употребен при тази пукотевица, само че акцентира, че локални младежи крадат оръжия от коли. По думите му 100 коли са били разрушени този уикенд.

На конференцията шерифът излезе дружно с публични лица, които осъдиха насилието, тормозещо общността им.

Допълнителни ограничения сигурност са взети в колежа в понеделник в гимназията Eau Claire в Колумбия, където тримата убити младежи и обвиненият са били възпитаници, съгласно шерифа и началника на полицията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР