Стрелба в Халф Мун Бей, Калифорния, отне живота на седем

...
Стрелба в Халф Мун Бей, Калифорния, отне живота на седем
Коментари Харесай

„Има твърде много оръжия в тази страна“: Масово убийство отново разтърси Калифорния

Стрелба в Халф Мун Бей, Калифорния, лиши живота на седем души в понеделник.Полицията е арестувала обвинен, съобщи " People ".

Стрелбата в понеделник следобяд е станала на две обособени места в дребното крайбрежно градче, южно от Сан Франциско.

На едно място край автомагистрала Кабрило четирима души са открити мъртви към 14:22 локално време, сподели шериф Кристина Корпус на конференция в понеделник вечерта.

Петата жертва също е с животозастрашаващи пострадвания и е откарана по неотложност в Медицинския център на Станфорд.

След това били открити още три тела на към километър и половина разстояние.На една от сцените са участвали деца, само че не са потърпевши.

Приблизително два часа по-късно полицията арестува Джао Чунли, гражданин на Халф Мун Бей.

Задържането му преминалобез произшествия и оръжието, открито в колата му, отговарялона описанието на това, което полицията е търсила, сподели шерифът.

Снимка: Getty Images

Тя добави, че управляващите считат, че той е работил самичък и е бил селскостопански служащ като хипотетичните си жертви.Те също по този начин имат вяра, че са разкрили единственото забъркано оръжие.

Властите подозират, че е женен, съобщи шерифът.

Снимка: CBS Сан Франциско

Мотивът не е прочут, новсички жертвиса китайски аграрни служащи, осведоми градският консултант Деби Ръдок пред NBC Bay Area.

„ Насилието с огнестрелно оръжие в тази страна е на изцяло неприемливи равнища “, означи президентът на Надзорния съвет на окръг Сан Матео Дейвид Пайн по време на брифинга за новините.

„ Сърцата ни са разрушени. Наистина сме признателни на правоприлагащите органи, само че в последна сметка просто има прекалено много оръжия в тази страна и би трябвало да има смяна. “

Рей Мюлер от Надзорния съвет също се качи на подиума и прикани жителите да употребяват ресурсите на града за психологично здраве, с цел да се оправят с нещастието, отбелязвайки, че стрелбите идват, откакто щатът беше ударен от мощни стихии и друга всеобща пукотевица малко през уикенда.

„ Не сте сами. Разполагаме с консултантски услуги. Можете да се свържете с нас на горещата линия на окръга. Не сте сами и ние сме тук за вас довечера “, сподели той на хората.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР