Стрелба след спречкване между шофьори на бул. "Липник" в Русе,

...
Стрелба след спречкване между шофьори на бул. "Липник" в Русе,
Коментари Харесай

Екшън: Дрогиран шофьор стреля по друг в Русе

Стрелба след сдърпване сред водачи на бул. "Липник " в Русе, оповестиха от полицията.

Случаят е от средата на предходната седмица. В зоната на кръстовището на ул. "Захари Стоянов " и бул. "Липник " 37-годишен водач на лек автомобил насочил револвер, зареден със сачми, към лидер на друга кола и към неговия сателит.

След това стрелял неведнъж. Част от сачмите попаднали в лицето, шията и ръцете на пасажера във "Фолксваген "-а, като му предизвикали охлузни рани. След стрелбата нападателят напуснал региона.

Подаден бил сигнал в полицията, като на мястото са изпратени чиновници на Министерство на вътрешните работи, които направили оглед на местопроизшествието. По време на следствието 37-годишният водач и автомобилът му са открити в икономически двор в региона на ул. "Потсдам " в Русе.

В колата са открити два револвера - единият с подложен пълнител със сачми, а другият бил газов, както и кутия с патрони. 37-годишният мъж бил задържан в началото за период от 24 часа.

При инспекцията за приложимост на наркотични субстанции, техническото средство отчело позитивен резултат за амфетамин, метамфетамин и канабис. Полицаите претърсили и дома на мъжа, като разкрили там железен гриндер, съдържащ канабис, както и две електронни везни.

Разследването по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР