Стрелба след парти на Джъстин Бийбър в Западен Холивуд. Певецът

...
Стрелба след парти на Джъстин Бийбър в Западен Холивуд. Певецът
Коментари Харесай

Парти на Джъстин Бийбър приключи със стрелба, в заведението бил и Джеф Безос


Стрелба след празненство на Джъстин Бийбър в Западен Холивуд . Певецът събрал на ваучър свои близки другари в известното заведение The Nice Guy след концерта му отдаден на Super Bowl в събота.

Около три часа сутринта, когато гостите към този момент почнали да си потеглят по домовете , край заведението почнала престрелка . В спора взели участие обкръжението на рапъра Бил К. Капри, прочут под псевдонима Kodak Black .

Интересното е, че на звездното празненство участвали топ звезди измежду които милиардерът Джеф Безос, супермоделът Кендъл Дженър и сестра й Клои Кардашян, както и Леонардо ди Каприо, рапърът Дрейк, Тоби Магуайър и други . Според очевидци изначало компанията е била другарска на улицата, само че в един миг почнала свада и се чули изстрели. В резултат на това самият Kodak Black и три други жертви са приети в болница с пострадвания . Всички те са без заплаха за живота. Стрелецът е избягал от местопроизшествието.
 

 Kodak Black Kodak Black/БТА

Джъстин и Хейли Бийбър са напуснали клуба съпроводени от защита , откакто са научили за случая, заяви CNN. Според Page Six, все още на престрелката празненството е завършило и Джъстин, както и другите звездни посетители, към този момент не са били в заведението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР