Стрелба с оръжие по кола на кметски наместник в село

...
Стрелба с оръжие по кола на кметски наместник в село
Коментари Харесай

Стреляха по кола на кметски наместник

Стрелба с оръжие по кола на кметски наместник в село Орач. Инцидентът е от предходната нощ. За него осведоми самият властник на селото Милчо Рангелов. По думите му, час преди стрелбата пред дома му, той е бил застрашен с ликвидиране по телефона.

По информация на NOVA към този момент има арестувани. Замесен бил и родственик на магистрат от Търговище. „ Искам да благодаря на чиновниците на Министерство на вътрешните работи за бързите и съответни дейности. Те заловиха за часове хората, които направиха стрелбата против мен “, споделя Милчо Рангелов.

Той споделя, че познава причинителите, тъй като са били от една ловна тайфа. Според него повода е, че той става кмет на с. Орач. След този миг към него стартират да се сипят обиди. Започват да се пускат и фотоси на него и фамилията му с обидно наличие.

„ Нямал съм пререкания с тях. Пуснах и тъжба в прокуратурата, поради фотосите в интернет. Заради обстановката в страната обаче, тъжби от този тип не се одобряват. Преди стрелбата съм получавал опасност за ликвидиране от единия от причинителите.

Обадиха ми се по телефона и споделиха, че ще дойдат. Сега считам, че и бащата на арестувания ще пристигна да ме търси. Казаха, че „ ще ми разпилян главата “, изяснява Рангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР