Стрелба посред бял ден в столицата взе жертва. Убийството стана

...
Стрелба посред бял ден в столицата взе жертва. Убийството стана
Коментари Харесай

Има повдигнато обвинение на стрелеца от Женския пазар

Стрелба измежду бял ден в столицата взе жертва. Убийството стана до Женския пазар в София. 62-годишен мъж е прострелял в главата няколко пъти собствен комшия. Куршуми са попаднали и в тялото на жертвата.

На място са пристигнали екипи на незабавна помощ. Въпреки напъните им мъжът е умрял още преди да бъде реанимиран в Пирогов.
Докато незабавните екипи се пробват да спасят живота на простреляния Иво Андреев, 62-годишният причинител Константин Дамов, е арестуван на метри от мястото на престъплението.
Следа от оръжието на закононарушението няма. Разследващите схващат, че Дамов е забелязан да изхвърля „ нещо " в резервоар при започване на пазара и стартира издирването, описват от bTV.
Малко по-късно пред погледите на всички клиенти на Женския пазар револверът, с който най-вероятно е осъществено убийството, беше открит.
От Столична дирекция на вътрешните работи обясниха, че нито един от двамата не е имал позволение за оръжие. Основната версия за убийството е, че е осъществено след дълга междусъседска омраза.
„ Скандалът е за монтиране на една врата в един кулоар “, уточни Николай Станчев, шеф на отдел „ Разследване " в Столична дирекция на вътрешните работи. На Константин Дамов към този момент е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР