Стрелба на детска площадка, има пострадал, съобщава . Инцидентът е

...
Стрелба на детска площадка, има пострадал, съобщава . Инцидентът е
Коментари Харесай

Мъж пострада при стрелба на детска площадка, двама са арестувани

Стрелба на детска площадка, има потърпевш , оповестява.

Инцидентът е станал в столичния кв. " Студентски град ". Причината е безобидна забележка за изхвърлени отпадъци на площадката. 

Двама души са арестувани от полицията в София поради пукотевица на детска площадка в събота по информация на БНР. 

" На площадката и маше две дами от ромски генезис с дете , които са изгонили майките от нашия блок, тъй като са създали забележка, че замърсяват. Аз отидох да ревизира какво става и им направих забележка, че в случай че желаят да стоят тук, би трябвало да се преценяват с останалите хора . Те се наскърбиха, надали не, споделиха: " Искате да ни изгоните ли ? ". Не желая да ви пъдя, а да спазвате разпоредбите. През това време очевидно са се обадили на техни родственици и се появиха двама мъже с нападателно държание, които тичаха към мен. Единият ми опря револвер в главата като ми сподели: " Ще ти пръсна мозъка, копеле ". Другият стартира да ми приказва, обърнах се към него и получих удар в главата с дръжката. От тая страна имам 5 шева и три места с по няколко шева ", споделя потърпевшият Диан Дянков. 

" Когато ме удари с револвера, аз се пробвах да се съпротивлявам и да избия револвера от него, като го блъснах, той потегли обратно, подпря се в едно дърво и създаде 3 изстрела в посока тялото ми от към метър разстояние ", добави потърпевшият.  

Започва битка сред тримата мъже, до момента в който комшия от блока не се намесва и нападателите бягат.

„ Не ги познаваме, разбрахме, че живеят в региона. Често има сходни проблеми ”, показа Деян Рачев, очевидец на закононарушението.

За благополучие на площадката по това време не е имало деца. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР