Стрелба на бензиностанция на столичното околовръстно. При ицидента с пострадали

...
Стрелба на бензиностанция на столичното околовръстно. При ицидента с пострадали
Коментари Харесай

Човек е с опасност за живота във ВМА след стрелба снощи на столична бензиностанция

Стрелба на бензиностанция на столичното околовръстно. При ицидента с потърпевши са забъркани имената на футболист от ЦСКА и на фолк певицата Ариа. 

Всички се е случило в към 22,25 часа нощес. Скандал сред две компании прераства в престрелка с двама ранени. Единият е с заплаха за живота. И двамата са ранени в краката и са настанени във ВМА, споделя Нова тв. 

Какво тъкмо се е случило и се е стигнало до пукотевица, криминалистите проверяват. Една от версиите е скандал на фунболна основа. Снощи по отношение на случая е бил разпитан футболиста на ЦСКА Георги Йомов, а по-късно пред клебния уебсайт той е декларирал, че няма нищо общо с закононарушението, само че е дал колата на брат си. 

И дввете коли на участниците в абсурда към момента са на бензиностанцията, където е станала стрелбата. Едната от тях е обезопасена, а другата е изоставена малко по настрана. Тук на място е била приятелката на брата на футболиста - фолк певицата Ариа. Тя също по неофициална информация е била разпитана.

Полицията изземва записите от региона на бензиностанцията. Разпитани са очевидци, имало е овидци, защото тази бензиностанция е на основно място в София, оживено. Така че казусът най-вероятно е сниман от камерите в региона. 

Очаква се повече информация от полицията.

Извършителите на този стадий се търсят и няма информация кои са те. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР